Daarmee zette een trend zich verder die zich gedurende de hele maand december aftekende. De beleggers durven weer meer risico's te nemen en kijken dus naar hoogrenderende munten zoals bijvoorbeeld de Nieuw-Zeelandse dollar.

Vanmorgen kostte een euro 1,3294 dollar, tegenover een slotkoers van 1,3291 dollar gisterenavond in New York. In de loop van de morgen werd de kaap van 1,33 dollar tijdelijk doorbroken.

Matthew Brady, executive director foreign exchange bij JPMorgan Chase & Co. in Sidney, is van mening dat de signalen uit de Amerikaanse economie steeds sterker worden. Daardoor kan de koers van de yen verder gaan verzwakken.

Daarmee zette een trend zich verder die zich gedurende de hele maand december aftekende. De beleggers durven weer meer risico's te nemen en kijken dus naar hoogrenderende munten zoals bijvoorbeeld de Nieuw-Zeelandse dollar. Vanmorgen kostte een euro 1,3294 dollar, tegenover een slotkoers van 1,3291 dollar gisterenavond in New York. In de loop van de morgen werd de kaap van 1,33 dollar tijdelijk doorbroken. Matthew Brady, executive director foreign exchange bij JPMorgan Chase & Co. in Sidney, is van mening dat de signalen uit de Amerikaanse economie steeds sterker worden. Daardoor kan de koers van de yen verder gaan verzwakken.