In afwachting houdt de euro stand boven het niveau van 1,40 dollar, hoewel de koers van de Europese eenheidsmunt vanmorgen lichtjes verzwakte. Eén euro kostte 1,4010 dollar, tegenover een slotniveau van 1,4034 dollar gisterenavond in New York.

In de loop van de sessie werd op 1,4058 dollar een nieuw dieptepunt sinds 25 oktober opgetekend. Sinds 27 augustus, toen de FED bijkomende maatregelen aankondigde om de economie te ondersteunen, is de koers van de dollar met 9,10% gedaald.

Anderzijds steeg de koers van de dollar vanmorgen ten opzichte van de yen. Op de Japanse financiële markten wordt vanmorgen vanwege een feestdag niet gehandeld. In de afgelopen dagen bereikte de dollar een nieuwe piek voor de afgelopen 15 maanden tegenover de dollar.

In afwachting houdt de euro stand boven het niveau van 1,40 dollar, hoewel de koers van de Europese eenheidsmunt vanmorgen lichtjes verzwakte. Eén euro kostte 1,4010 dollar, tegenover een slotniveau van 1,4034 dollar gisterenavond in New York. In de loop van de sessie werd op 1,4058 dollar een nieuw dieptepunt sinds 25 oktober opgetekend. Sinds 27 augustus, toen de FED bijkomende maatregelen aankondigde om de economie te ondersteunen, is de koers van de dollar met 9,10% gedaald. Anderzijds steeg de koers van de dollar vanmorgen ten opzichte van de yen. Op de Japanse financiële markten wordt vanmorgen vanwege een feestdag niet gehandeld. In de afgelopen dagen bereikte de dollar een nieuwe piek voor de afgelopen 15 maanden tegenover de dollar.