De dollar werd verhandeld aan een dieptepunt voor de afgelopen twee weken tegenover de yen, dit in afwachting van de publicatie vanmiddag van de cijfers over de bouw van nieuwe huizen.

Vanmorgen werd de euro verhandeld aan 1,3315 dollar, tegenover een slotkoers van 1,3294 dollar gisterenavond. De euro flirt nu al enkele dagen met de kaap van 1,33 dollar.

Tsutomu Soma, bond and currency dealer bij Okasan Securities Co. in Tokio, ziet weinig beweging op de valutamarkten in de komende weken. De FED is nog ver verwijderd van een exit en zal mogelijk haar politiek van monetaire verruiming nogmaals moeten verruimen.

De dollar werd verhandeld aan een dieptepunt voor de afgelopen twee weken tegenover de yen, dit in afwachting van de publicatie vanmiddag van de cijfers over de bouw van nieuwe huizen. Vanmorgen werd de euro verhandeld aan 1,3315 dollar, tegenover een slotkoers van 1,3294 dollar gisterenavond. De euro flirt nu al enkele dagen met de kaap van 1,33 dollar. Tsutomu Soma, bond and currency dealer bij Okasan Securities Co. in Tokio, ziet weinig beweging op de valutamarkten in de komende weken. De FED is nog ver verwijderd van een exit en zal mogelijk haar politiek van monetaire verruiming nogmaals moeten verruimen.