Daarmee wordt nogmaals de aandacht gevestigd op de Europese begrotingscrisis, die zeker nog niet achter de rug is. De Europese top zal hoogstwaarschijnlijk de gemoederen niet kunnen bedaren.

Vanmorgen werd voor een euro 1,4166 dollar betaald, ten opzichte van een slotniveau van 1,4177 dollar in New York. Op weekbasis is de euro bijna een half procent goedkoper geworden.

Anderzijds noteert de euro ten opzichte van de dollar nu 2,60% lager dan 12 maanden geleden. Koji Fukaya, chief currency strategist bij Credit Suisse Group AG in Tokio, is van mening dat de gang van zaken op de Europese top op de voet gevolgd gaan worden.

Daarmee wordt nogmaals de aandacht gevestigd op de Europese begrotingscrisis, die zeker nog niet achter de rug is. De Europese top zal hoogstwaarschijnlijk de gemoederen niet kunnen bedaren. Vanmorgen werd voor een euro 1,4166 dollar betaald, ten opzichte van een slotniveau van 1,4177 dollar in New York. Op weekbasis is de euro bijna een half procent goedkoper geworden. Anderzijds noteert de euro ten opzichte van de dollar nu 2,60% lager dan 12 maanden geleden. Koji Fukaya, chief currency strategist bij Credit Suisse Group AG in Tokio, is van mening dat de gang van zaken op de Europese top op de voet gevolgd gaan worden.