Euro valt terug richting 1,35 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een slippertje, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,352 dollar betaald, of bijna een kwart half minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,65%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs krijgt weer klappen, olie gaat mee onderuit

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1305 dollar betaald, of 20 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 101,50 dollar betaald of ruim 2% minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug richting 1,35 dollar Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een slippertje, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,352 dollar betaald, of bijna een kwart half minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,65%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs krijgt weer klappen, olie gaat mee onderuit Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1305 dollar betaald, of 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 101,50 dollar betaald of ruim 2% minder dan de slotkoers van dinsdagavond.