De conjunctuurparameters die ons vanuit Duitsland bereiken, blijven bij de hoogste in Europa maar waren recentelijk toch ook aan enige neerwaartse bijstellingen onderhevig. Professor Stefan Duchateau zag deze bui al een tijdje hangen.

Het verschil tussen de lange en korte termijnrente was in Duitsland al enkele maanden terug aan het afnemen en dit renteverschil geldt voor hem nog steeds als één van de meer betrouwbare conjunctuurindicatoren. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De conjunctuurparameters die ons vanuit Duitsland bereiken, blijven bij de hoogste in Europa maar waren recentelijk toch ook aan enige neerwaartse bijstellingen onderhevig. Professor Stefan Duchateau zag deze bui al een tijdje hangen. Het verschil tussen de lange en korte termijnrente was in Duitsland al enkele maanden terug aan het afnemen en dit renteverschil geldt voor hem nog steeds als één van de meer betrouwbare conjunctuurindicatoren. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.