Zelfs de yen is duurder geworden, ondanks de interventies en het programma van kwantitatieve verruiming door de Bank of Japan.

De Bank of England kampt met hetzelfde probleem als de Fed: het is heel lastig om in te schatten of verdere kwantitatieve verruiming helpt om de economie te verbeteren, behalve dan via de gevolgen voor de prijzen van risicovolle beleggingen.

Bij het uitblijven van positieve verrassingen vanuit de G20 met betrekking tot het bevorderen van gecoördineerde aanpassingen, ziet het er volgens Pimco naar uit dat de huidige markttrends de komende tijd zullen aanhouden.

Intussen kampt de eurozone met groeiproblematiek, waarbij de stijging van de euro niet helpt.

Zelfs de yen is duurder geworden, ondanks de interventies en het programma van kwantitatieve verruiming door de Bank of Japan. De Bank of England kampt met hetzelfde probleem als de Fed: het is heel lastig om in te schatten of verdere kwantitatieve verruiming helpt om de economie te verbeteren, behalve dan via de gevolgen voor de prijzen van risicovolle beleggingen. Bij het uitblijven van positieve verrassingen vanuit de G20 met betrekking tot het bevorderen van gecoördineerde aanpassingen, ziet het er volgens Pimco naar uit dat de huidige markttrends de komende tijd zullen aanhouden. Intussen kampt de eurozone met groeiproblematiek, waarbij de stijging van de euro niet helpt.