KBC maakte vanmorgen de kwartaalcijfers bekend. De eerste reactie bij de beleggers was wat aarzelend, maar vervolgens trok de koers van het aandeel opnieuw aan. Bij het slot van de handel was er een winst van meer dan 3%. Ook de distributiesector lag goed op koers.

Op de bredere markt werd er positief gereageerd op de kwartaal update die EVS vanmorgen gaf, de koers boekte een winst van meer dan 4%. Op de valutamarkten viel op dat de koers van de euro zich in beperkte mate wist te herstellen, de downtrend werd dus alleszins voorlopig gebroken.

KBC maakte vanmorgen de kwartaalcijfers bekend. De eerste reactie bij de beleggers was wat aarzelend, maar vervolgens trok de koers van het aandeel opnieuw aan. Bij het slot van de handel was er een winst van meer dan 3%. Ook de distributiesector lag goed op koers. Op de bredere markt werd er positief gereageerd op de kwartaal update die EVS vanmorgen gaf, de koers boekte een winst van meer dan 4%. Op de valutamarkten viel op dat de koers van de euro zich in beperkte mate wist te herstellen, de downtrend werd dus alleszins voorlopig gebroken.