Daar zal voorlopig wel geen verandering in komen, hoewel deze week het seizoen van de bedrijfsresultaten ook in Europa definitief op gang wordt geschoten. Vanavond bijt Euronav al de spits af met de voorlopige cijfers, in de volgende dagen komen nog meer bedrijven rapporteren.

Opvallend is dat de euro goed op koers blijft liggen, ook vandaag wordt de euro opnieuw duurder. Voor één euro moet nu bijna 1,3150 dollar worden betaald, of een stijging met een half procent ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Een sterke euro is echter geen goed nieuws voor de Europese economie.

Daar zal voorlopig wel geen verandering in komen, hoewel deze week het seizoen van de bedrijfsresultaten ook in Europa definitief op gang wordt geschoten. Vanavond bijt Euronav al de spits af met de voorlopige cijfers, in de volgende dagen komen nog meer bedrijven rapporteren. Opvallend is dat de euro goed op koers blijft liggen, ook vandaag wordt de euro opnieuw duurder. Voor één euro moet nu bijna 1,3150 dollar worden betaald, of een stijging met een half procent ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Een sterke euro is echter geen goed nieuws voor de Europese economie.