Vanmorgen kostte de euro in Tokio 1,3972 dollar, tegenover 1,3947 dollar vrijdagavond in New York. Ten opzichte van de yen bereikte de dollar een nieuw dieptepunt voor de afgelopen 15 jaar.

Mike Jones, currency strategist bij Bank of New Zealand Ltd. in Wellington, is van mening dat de Amerikaanse economie het nog steeds niet onder de markt heeft. Hulp van de FED zal daarom welkom zijn.

Vandaag wordt de Institute for Supply Management's factory index bekendgemaakt. Algemeen wordt verwacht dat die index zal zijn gedaald van 54,40 in september tot 54 in oktober.

Vanmorgen kostte de euro in Tokio 1,3972 dollar, tegenover 1,3947 dollar vrijdagavond in New York. Ten opzichte van de yen bereikte de dollar een nieuw dieptepunt voor de afgelopen 15 jaar. Mike Jones, currency strategist bij Bank of New Zealand Ltd. in Wellington, is van mening dat de Amerikaanse economie het nog steeds niet onder de markt heeft. Hulp van de FED zal daarom welkom zijn. Vandaag wordt de Institute for Supply Management's factory index bekendgemaakt. Algemeen wordt verwacht dat die index zal zijn gedaald van 54,40 in september tot 54 in oktober.