Op de Brusselse beurs kan ThromboGenics stapsgewijs een deel van het eerder verloren terrein opnieuw terugwinnen. Ook de financiële sector lag goed op koers, terwijl er geen opvallende dalers waren. Delhaize kon het openingsverlies dus volledig wegwerken.

Op de valutamarkten moet de euro opnieuw terrein prijsgeven. Aanleiding is de verklaring van president Mario Draghi van de Europese Centrale Bank die verklaarde dat de rente nog geruime tijd laag kan blijven. De euro houdt voorlopig wel nog stand boven 1,31 dollar.

Op de Brusselse beurs kan ThromboGenics stapsgewijs een deel van het eerder verloren terrein opnieuw terugwinnen. Ook de financiële sector lag goed op koers, terwijl er geen opvallende dalers waren. Delhaize kon het openingsverlies dus volledig wegwerken. Op de valutamarkten moet de euro opnieuw terrein prijsgeven. Aanleiding is de verklaring van president Mario Draghi van de Europese Centrale Bank die verklaarde dat de rente nog geruime tijd laag kan blijven. De euro houdt voorlopig wel nog stand boven 1,31 dollar.