Ook vandaag maakten heel wat bedrijven de kwartaalcijfers bekend, met als belangrijkste namen Royal Dutch Shell Plc (RDSA) en Bayerische Motoren Werke AG. De koers van Shell steeg in reactie op beter dan verwachte cijfers tot het hoogte niveau in drie maanden.

De koers van Danske Bank A/S (DANSKE) viel anderzijds terug tot het laagste niveau in zes maanden in reactie op de publicatie van zwakker dan verwachte resultaten. Herbert Perus, fondsmanager bij Raiffeisen Capital Management, gelooft dat de centrale banken de beurzen tot nieuwe pieken zullen duwen.

Ook vandaag maakten heel wat bedrijven de kwartaalcijfers bekend, met als belangrijkste namen Royal Dutch Shell Plc (RDSA) en Bayerische Motoren Werke AG. De koers van Shell steeg in reactie op beter dan verwachte cijfers tot het hoogte niveau in drie maanden. De koers van Danske Bank A/S (DANSKE) viel anderzijds terug tot het laagste niveau in zes maanden in reactie op de publicatie van zwakker dan verwachte resultaten. Herbert Perus, fondsmanager bij Raiffeisen Capital Management, gelooft dat de centrale banken de beurzen tot nieuwe pieken zullen duwen.