Anderzijds blijft Europa nog steeds met de begrotingscrisis worstelen, wat op de koers van de euro woog. Vanmorgen werd dollar opnieuw iets duurder, hoewel de euro standhield boven 1,31 dollar.

Er werd in Tokio gehandeld aan 1,3103 dollar, tegenover een slotkoers van 1,3139 dollar in New York. Op 30 november bereikte de dollar een piek op 1,2969 dollar en dat was het hoogste niveau sinds 15 september.

Takayuki Asahara, dealer in Tokio bij Shinkin Central Bank, is van mening dat de recent gepubliceerde macro-economische indicatoren de koers van de dollar blijven ondersteunen.

Het is nu uitkijken naar de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand november die morgennamiddag worden bekendgemaakt.

Anderzijds blijft Europa nog steeds met de begrotingscrisis worstelen, wat op de koers van de euro woog. Vanmorgen werd dollar opnieuw iets duurder, hoewel de euro standhield boven 1,31 dollar. Er werd in Tokio gehandeld aan 1,3103 dollar, tegenover een slotkoers van 1,3139 dollar in New York. Op 30 november bereikte de dollar een piek op 1,2969 dollar en dat was het hoogste niveau sinds 15 september. Takayuki Asahara, dealer in Tokio bij Shinkin Central Bank, is van mening dat de recent gepubliceerde macro-economische indicatoren de koers van de dollar blijven ondersteunen. Het is nu uitkijken naar de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand november die morgennamiddag worden bekendgemaakt.