Integendeel zelfs, de haat tussen de verschillende landen wordt alsmaar groter. Het zuiden is woest op het noorden omdat die de landen in problemen zware besparingen hebben opgelegd, het noorden is kwaad op het zuiden omdat het landen in moeilijkheden alsmaar financieel moet recht houden.

Volgens Farage zal Europa Griekenland moeten laten failliet gaan, of het dat nu graag hoort of niet. Wanneer een democratische revolutie in de noordelijke landen uitblijft, waarbij die Griekenland laten failliet gaan, zal een gewelddadige revolutie in Zuid-Europa de euro uiteen doen spatten.

Integendeel zelfs, de haat tussen de verschillende landen wordt alsmaar groter. Het zuiden is woest op het noorden omdat die de landen in problemen zware besparingen hebben opgelegd, het noorden is kwaad op het zuiden omdat het landen in moeilijkheden alsmaar financieel moet recht houden. Volgens Farage zal Europa Griekenland moeten laten failliet gaan, of het dat nu graag hoort of niet. Wanneer een democratische revolutie in de noordelijke landen uitblijft, waarbij die Griekenland laten failliet gaan, zal een gewelddadige revolutie in Zuid-Europa de euro uiteen doen spatten.