Alex Sinton, senior dealer bij ANZ National Bank in Auckland, sluit niet uit dat de koers van de euro zal terugvallen tot 1,2045 dollar. Sinton ziet op de chart namelijk dat de euro kan terugvallen tot het moving average voor de afgelopen 10 jaar.

Ook op basis van de Fibonacci-getallen ziet Sinton de euro terugvallen richting het niveau van 1,20 dollar. De handelaren zijn nog steeds short op de euro, met nu als steunpunt 1,2235 dollar.

Het opleven van het eerder deze week bereikte hoogtepunt verliep zonder veel overtuiging, zodat de kans groot is dat de neerwaartse beweging nog niet ten einde is.

Alex Sinton, senior dealer bij ANZ National Bank in Auckland, sluit niet uit dat de koers van de euro zal terugvallen tot 1,2045 dollar. Sinton ziet op de chart namelijk dat de euro kan terugvallen tot het moving average voor de afgelopen 10 jaar. Ook op basis van de Fibonacci-getallen ziet Sinton de euro terugvallen richting het niveau van 1,20 dollar. De handelaren zijn nog steeds short op de euro, met nu als steunpunt 1,2235 dollar. Het opleven van het eerder deze week bereikte hoogtepunt verliep zonder veel overtuiging, zodat de kans groot is dat de neerwaartse beweging nog niet ten einde is.