Wat de euro betreft zijn er volgens Morgan Stanley twee mogelijkheden: ofwel gaat de koers van de euro lager, ofwel breekt de eurozone.

Het koersdoel voor de euro bedraagt 1,20 dollar. De zakenbank adviseert ook om de Australische dollar te verkopen tegenover de Amerikaanse dollar. De rol van de Aussie als veilige vluchtmunt is deels uitgespeeld.

De Canadese dollar lijkt anderzijds klaar om in waarde te stijgen tegenover de euro. De groei in Noord-Amerika is sterker dan die in Europa, terwijl er ook nog eens een verschil in rente is. Beide factoren moeten in het voordeel van de CAD kunnen spelen.

Wat de euro betreft zijn er volgens Morgan Stanley twee mogelijkheden: ofwel gaat de koers van de euro lager, ofwel breekt de eurozone. Het koersdoel voor de euro bedraagt 1,20 dollar. De zakenbank adviseert ook om de Australische dollar te verkopen tegenover de Amerikaanse dollar. De rol van de Aussie als veilige vluchtmunt is deels uitgespeeld. De Canadese dollar lijkt anderzijds klaar om in waarde te stijgen tegenover de euro. De groei in Noord-Amerika is sterker dan die in Europa, terwijl er ook nog eens een verschil in rente is. Beide factoren moeten in het voordeel van de CAD kunnen spelen.