Zonder een zwakkere euro dreigt het economisch herstel in de eurozone dood te bloeden en een dergelijk scenario moet ten alle prijze voorkomen worden. De financiële architectuur in de eurozone dreigt stilaan uit elkaar te vallen, met alle gevolgen vandien.

De Euro kan in de komende jaren rake klappen krijgen. Toevallig of niet, in het afgelopen weekend waarschuwde de voormalige FED-president Alan Greenspan dat het voortbestaan van de eurozone in zijn huidige vorm op losse schroeven kan komen te staan, het voortbestaan van de euro is allesbehalve gegarandeerd.

Zonder een zwakkere euro dreigt het economisch herstel in de eurozone dood te bloeden en een dergelijk scenario moet ten alle prijze voorkomen worden. De financiële architectuur in de eurozone dreigt stilaan uit elkaar te vallen, met alle gevolgen vandien. De Euro kan in de komende jaren rake klappen krijgen. Toevallig of niet, in het afgelopen weekend waarschuwde de voormalige FED-president Alan Greenspan dat het voortbestaan van de eurozone in zijn huidige vorm op losse schroeven kan komen te staan, het voortbestaan van de euro is allesbehalve gegarandeerd.