Pak Lai Ng, in Singapore technisch analist bij Forecast, is van mening dat de koers van de euro op korte termijn kan terugvallen tot een dieptepunt voor de afgelopen jaar. Ng is namelijk van mening dat de euro terug moet naar de onderkant van een dalend trendkanaal.

Bodem kan aan nieuwe test worden onderworpen

Op 29 augustus 2011 bereikte de koers van de euro een piek op 1,4549 dollar, waarna nog eens een piek werd neergezet op 1,4247 dollar op 27 oktober. Vervolgens ging de koers van de euro de onderkant van het trendkanaal opzoeken, waarbij de bodem op 1,3146 dollar werd doorbroken.

Volgens Ng is de opwaartse beweging in de koers van de euro een fenomeen van tijdelijke aard geweest, op middellange termijn moet de euro hoe dan ook weer lagere regionen gaan opzoeken. Hij is van mening dat het slechts een kwestie van tijd wordt alvorens de euro weer gaat verzwakken.

Pak Lai Ng, in Singapore technisch analist bij Forecast, is van mening dat de koers van de euro op korte termijn kan terugvallen tot een dieptepunt voor de afgelopen jaar. Ng is namelijk van mening dat de euro terug moet naar de onderkant van een dalend trendkanaal.Bodem kan aan nieuwe test worden onderworpen Op 29 augustus 2011 bereikte de koers van de euro een piek op 1,4549 dollar, waarna nog eens een piek werd neergezet op 1,4247 dollar op 27 oktober. Vervolgens ging de koers van de euro de onderkant van het trendkanaal opzoeken, waarbij de bodem op 1,3146 dollar werd doorbroken. Volgens Ng is de opwaartse beweging in de koers van de euro een fenomeen van tijdelijke aard geweest, op middellange termijn moet de euro hoe dan ook weer lagere regionen gaan opzoeken. Hij is van mening dat het slechts een kwestie van tijd wordt alvorens de euro weer gaat verzwakken.