De Amerikaanse dollar vertoont een bodemproces ten opzichte van de Australische dollar. Anders gezegd, de Australische dollar verliest haar waarde.

Voldoende redenen om de grafiek te bestuderen en te constateren dat de 'aussie' in toenemende mate kwetsbaar wordt.

Het proces van hogere bodems is intact boven $ 1,33 en het lijkt volgens Theodoor Gilissen Bankiers dan ook voor de hand te liggen om een voortzetting van de stijgende trend van de euro te verwachten.

Pas bij een daling onder $ 1,31 slaat het vertrouwen om. Boven $ 1,31 wordt vastgehouden aan een technisch koersdoel rond $ 1,40 tot $ 1,42 later dit jaar, maar een daling onder $ 1,33 zet deze denkrichting op losse schroeven.

De Amerikaanse dollar vertoont een bodemproces ten opzichte van de Australische dollar. Anders gezegd, de Australische dollar verliest haar waarde. Voldoende redenen om de grafiek te bestuderen en te constateren dat de 'aussie' in toenemende mate kwetsbaar wordt. Het proces van hogere bodems is intact boven $ 1,33 en het lijkt volgens Theodoor Gilissen Bankiers dan ook voor de hand te liggen om een voortzetting van de stijgende trend van de euro te verwachten. Pas bij een daling onder $ 1,31 slaat het vertrouwen om. Boven $ 1,31 wordt vastgehouden aan een technisch koersdoel rond $ 1,40 tot $ 1,42 later dit jaar, maar een daling onder $ 1,33 zet deze denkrichting op losse schroeven.