Maar de Amerikaanse bank blijft van mening dat het lot van de euro bezegeld is, vroeg of laat zal de koers van de euro compleet door de vloer zakken. De analisten van Citigroup baseren zich daarvoor op de evolutie van de koers van de eenheidsmunt op de chart.

Volgens Citigroup heeft de koers van de euro een piek bereikt en zal het van nu af aan alleen maar bergaf gaan. Die koers kan terugvallen tot het niveau van 1,2134, waar zich het 200-daags gemiddelde bevindt. Op het einde van dit jaar zou de koers dichter bij 1,20 dan bij 1,40 dollar kunnen staan.

Maar de Amerikaanse bank blijft van mening dat het lot van de euro bezegeld is, vroeg of laat zal de koers van de euro compleet door de vloer zakken. De analisten van Citigroup baseren zich daarvoor op de evolutie van de koers van de eenheidsmunt op de chart. Volgens Citigroup heeft de koers van de euro een piek bereikt en zal het van nu af aan alleen maar bergaf gaan. Die koers kan terugvallen tot het niveau van 1,2134, waar zich het 200-daags gemiddelde bevindt. Op het einde van dit jaar zou de koers dichter bij 1,20 dan bij 1,40 dollar kunnen staan.