Nochtans dringt de tijd als we de CEO van BlackRock Larry Fink mogen geloven. De euro is namelijk gedoemd om binnen de 10 jaar te verdwijnen als de Fransen niet dringend iets doen om bijvoorbeeld hun streng gereglementeerde arbeidsmarkt te versoepelen.

De Franse concurrentiekracht boert nog steeds achteruit, maar president François Hollande en zijn team weigeren steevast de waarheid onder ogen te zien. Uiteindelijk zal Frankrijk zelfs Duitsland mee naar beneden sleuren, tenzij er alsnog iets wordt ondernomen.

Nochtans dringt de tijd als we de CEO van BlackRock Larry Fink mogen geloven. De euro is namelijk gedoemd om binnen de 10 jaar te verdwijnen als de Fransen niet dringend iets doen om bijvoorbeeld hun streng gereglementeerde arbeidsmarkt te versoepelen. De Franse concurrentiekracht boert nog steeds achteruit, maar president François Hollande en zijn team weigeren steevast de waarheid onder ogen te zien. Uiteindelijk zal Frankrijk zelfs Duitsland mee naar beneden sleuren, tenzij er alsnog iets wordt ondernomen.