David Sneddon, hoofd technische analyse in Londen bij Credit Suisse Group AG, is van mening het volgende koersdoel nu op 1,3510 dollar ligt. Daarna kan de stijging reiken tot 1,3570 dollar.

Sneddon is van mening dat die stijging op relatief korte basis kan plaatsvinden, de euro zou nog deze maand kunnen doorstijgen boven het niveau van 1,35 dollar. Het momentum pleit momenteel in het voordeel van de euro.

Het sentiment is positief geworden na de doorbraak boven de weerstand op 1,3125 dollar, waar een belangrijk Fibonacci retracement niveau lag. Sneddon is zeer positief voor de euro.

David Sneddon, hoofd technische analyse in Londen bij Credit Suisse Group AG, is van mening het volgende koersdoel nu op 1,3510 dollar ligt. Daarna kan de stijging reiken tot 1,3570 dollar. Sneddon is van mening dat die stijging op relatief korte basis kan plaatsvinden, de euro zou nog deze maand kunnen doorstijgen boven het niveau van 1,35 dollar. Het momentum pleit momenteel in het voordeel van de euro. Het sentiment is positief geworden na de doorbraak boven de weerstand op 1,3125 dollar, waar een belangrijk Fibonacci retracement niveau lag. Sneddon is zeer positief voor de euro.