De euro is echter al met 28% gestegen ten opzichte van de yen en dat is volgens andere analisten toch wel erg veel. Ten opzichte van het Britse pond is er sprake van een stijging met 10%, ten opzichte van de Amerikaanse dollar is de euro met 8% gestegen.

Inmiddels blijven we in het duister tasten over de gewenste wisselkoers van de euro. De Europese Centrale Bank laat daaromtrent niet in de kaarten kijken.

Binnen Europa zijn er twee strekkingen: Duitsland is akkoord met een sterke euro, Frankrijk wil de koers van de euro naar omlaag krijgen.

De euro is echter al met 28% gestegen ten opzichte van de yen en dat is volgens andere analisten toch wel erg veel. Ten opzichte van het Britse pond is er sprake van een stijging met 10%, ten opzichte van de Amerikaanse dollar is de euro met 8% gestegen. Inmiddels blijven we in het duister tasten over de gewenste wisselkoers van de euro. De Europese Centrale Bank laat daaromtrent niet in de kaarten kijken. Binnen Europa zijn er twee strekkingen: Duitsland is akkoord met een sterke euro, Frankrijk wil de koers van de euro naar omlaag krijgen.