Volgens sommige kranten zou Moody's Investors Service de kredietrating van de Spaanse spaarbanken fors te gaan verlagen. Daarmee zou ook Spanje opnieuw in het vizier komen.

Vanmorgen werd voor een euro 1,4086 dollar betaald, tegenover een slotkoers van 1,4088 dollar gisterenavond in New York. Gisteren kreeg de euro met een correctie te maken als gevolg van de Portugese regeringscrisis.

Tsutomu Soma, Bond and Currency dealer bij Okasan Securities Co. in Tokio, is van mening dat het weinig waarschijnlijk is dat de Europese landen op hun top een overeenkomst gaan bereiken.

Volgens sommige kranten zou Moody's Investors Service de kredietrating van de Spaanse spaarbanken fors te gaan verlagen. Daarmee zou ook Spanje opnieuw in het vizier komen. Vanmorgen werd voor een euro 1,4086 dollar betaald, tegenover een slotkoers van 1,4088 dollar gisterenavond in New York. Gisteren kreeg de euro met een correctie te maken als gevolg van de Portugese regeringscrisis. Tsutomu Soma, Bond and Currency dealer bij Okasan Securities Co. in Tokio, is van mening dat het weinig waarschijnlijk is dat de Europese landen op hun top een overeenkomst gaan bereiken.