Voor één euro werd vanmorgen in Tokio 1,3617 dollar betaald, tegenover een slotkoers van 1,3587 dollar gisterenavond in New York. De won steeg fors in reactie op het bericht dat de Koreaanse centrale bank vanmorgen haar basisrente voor de tweede keer dit jaar verhoogde.

Ierland lijkt nu toch geneigd om Europese hulp aan te nemen voor de redding van de banken, zo blijkt uit een verklaring afgelegd door premier Brian Cowen. Die hulp kan de rust op de financiële markten tijdeljik doen terugkeren.

Het China Securities Journal schreef vanmorgen dat China maatregelen wil invoeren om de voedingsprijzen te controleren. Beijing doet extra inspanningen om te beletten dat de inflatie voet aan de grond krijgt.

Voor één euro werd vanmorgen in Tokio 1,3617 dollar betaald, tegenover een slotkoers van 1,3587 dollar gisterenavond in New York. De won steeg fors in reactie op het bericht dat de Koreaanse centrale bank vanmorgen haar basisrente voor de tweede keer dit jaar verhoogde. Ierland lijkt nu toch geneigd om Europese hulp aan te nemen voor de redding van de banken, zo blijkt uit een verklaring afgelegd door premier Brian Cowen. Die hulp kan de rust op de financiële markten tijdeljik doen terugkeren. Het China Securities Journal schreef vanmorgen dat China maatregelen wil invoeren om de voedingsprijzen te controleren. Beijing doet extra inspanningen om te beletten dat de inflatie voet aan de grond krijgt.