Voor één euro werd vanmorgen in Singapore 1,3114 dollar betaald, ten opzichte van 1,31 dollar als slotniveau gisterenavond in New York. De euro houdt dus nog steeds goed stand boven het niveau van 1,30 dollar.

Blikvanger op de valutamarkten was vanmorgen het Britse pond, dat voor de eerste keer in vijf dagen steeg. Bank of England Markets Director Paul Fisher zei vanmorgen in een interview met een krant dat de centrale bank haar basisrente kan verhogen.

Norifumi Yoshida, vice president van de trading sectie in Singapore bij Mizuho Corporate Bank, is koper van het pond. Hij gelooft dat een stijging van de rente in het VK de koers van het pond kan ondersteunen.

Voor één euro werd vanmorgen in Singapore 1,3114 dollar betaald, ten opzichte van 1,31 dollar als slotniveau gisterenavond in New York. De euro houdt dus nog steeds goed stand boven het niveau van 1,30 dollar. Blikvanger op de valutamarkten was vanmorgen het Britse pond, dat voor de eerste keer in vijf dagen steeg. Bank of England Markets Director Paul Fisher zei vanmorgen in een interview met een krant dat de centrale bank haar basisrente kan verhogen. Norifumi Yoshida, vice president van de trading sectie in Singapore bij Mizuho Corporate Bank, is koper van het pond. Hij gelooft dat een stijging van de rente in het VK de koers van het pond kan ondersteunen.