Vorige week vielen onder andere de nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkerking mee, terwijl ook de signalen uit de vastgoedmarkt iets positiever klonken.

Het is nu uitkijken naar de BBP-cijfers voor het vierde kwartaal, die morgen worden bekendgemaakt. Een meevallend cijfer kan de dollarkoers opnieuw een duwtje in de rug geven.

Vanmorgen werd voor een dollar 1,3594 dollar betaald, ten opzichte van een slotkoers van 1,3621 dollar afgelopen vrijdag. De euro heeft in de afgelopen dagen een opmerkelijk herstel ten opzichte van de dollar laten optekenen.

Vorige week vielen onder andere de nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkerking mee, terwijl ook de signalen uit de vastgoedmarkt iets positiever klonken. Het is nu uitkijken naar de BBP-cijfers voor het vierde kwartaal, die morgen worden bekendgemaakt. Een meevallend cijfer kan de dollarkoers opnieuw een duwtje in de rug geven. Vanmorgen werd voor een dollar 1,3594 dollar betaald, ten opzichte van een slotkoers van 1,3621 dollar afgelopen vrijdag. De euro heeft in de afgelopen dagen een opmerkelijk herstel ten opzichte van de dollar laten optekenen.