De beheerder van het grootste foreign-exchange hedge fund heeft tot dusver ongelijk gekregen, maar weigert toch zijn voorspelling terug te draaien. Taylor voorspelt dat de dollar alsnog gaat verzwakken.

Hij vreest dat een renteverhoging niet alleen falikant gaat uitdraaien voor Portugal en Griekenland, maar dat ook Spanje niet gebaat is bij een renteverhoging.

Dat land heeft namelijk een probleem met woonkredieten en dat probleem gaat er als gevolg van een rentestijging zeker niet op verminderen.

De beheerder van het grootste foreign-exchange hedge fund heeft tot dusver ongelijk gekregen, maar weigert toch zijn voorspelling terug te draaien. Taylor voorspelt dat de dollar alsnog gaat verzwakken. Hij vreest dat een renteverhoging niet alleen falikant gaat uitdraaien voor Portugal en Griekenland, maar dat ook Spanje niet gebaat is bij een renteverhoging. Dat land heeft namelijk een probleem met woonkredieten en dat probleem gaat er als gevolg van een rentestijging zeker niet op verminderen.