Vorige week was nog een drukke week wat bedrijfsresultaten betreft, waarbij vooral een aantal bedrijven uit de tweede rij op de Brusselse beurs kwamen rapporteren. Stilaan raakt ook daar de voorraad aan bedrijfsrapporten opgedroogd, hoewel de stroom natuurlijk nooit echt stilvalt.

Deze week is in de Benelux de agenda toch zo goed als leeg, waarbij we alleen de kwartaalcijfers van Gimv op donderdag met een stip hebben aangeduid. De aandacht gaat zich dus stilaan verplaatsen naar de macro-economische cijfers en naar de rentepolitiek.

Vorige week was nog een drukke week wat bedrijfsresultaten betreft, waarbij vooral een aantal bedrijven uit de tweede rij op de Brusselse beurs kwamen rapporteren. Stilaan raakt ook daar de voorraad aan bedrijfsrapporten opgedroogd, hoewel de stroom natuurlijk nooit echt stilvalt. Deze week is in de Benelux de agenda toch zo goed als leeg, waarbij we alleen de kwartaalcijfers van Gimv op donderdag met een stip hebben aangeduid. De aandacht gaat zich dus stilaan verplaatsen naar de macro-economische cijfers en naar de rentepolitiek.