Gijsels verwacht nochtans dat de dollar verder zal apprecieren tegen de euro omdat de centrale banken van de twee landen een ander traject volgen. In de afgelopen dagen veranderde er in het plaatje van de verhouding euro/dollar niet zo heel veel, maar vandaag flirt de euro opnieuw met de kaap van 1,34 euro.

De Europese beurzen noteren inmiddels opnieuw in de plus, met beperkte winsten voor de belangrijkste indices. De BEL 20 probeert vaste voet aan de grond te krijgen boven het niveau van 3100 punten. Binnen de index zijn vooral Colruyt en KBC zwak gestemd.

Gijsels verwacht nochtans dat de dollar verder zal apprecieren tegen de euro omdat de centrale banken van de twee landen een ander traject volgen. In de afgelopen dagen veranderde er in het plaatje van de verhouding euro/dollar niet zo heel veel, maar vandaag flirt de euro opnieuw met de kaap van 1,34 euro. De Europese beurzen noteren inmiddels opnieuw in de plus, met beperkte winsten voor de belangrijkste indices. De BEL 20 probeert vaste voet aan de grond te krijgen boven het niveau van 3100 punten. Binnen de index zijn vooral Colruyt en KBC zwak gestemd.