Donderdagavond werd bekendgemaakt dat Gimv de banden met biotechbedrijf Ablynx definitief heeft doorgeknipt. Gimv en het door Gimv beheerde Biotech Fonds Vlaanderen verkochten eergisteren hun resterende participatie in het Belgische biotechbedrijf Ablynx.

Deze succesvolle exit heeft een positieve impact van 3,8 miljoen EUR (0,15 EUR per aandeel) op het laatste gepubliceerde eigen vermogen van Gimv op 30 juni 2013. Over de gehele looptijd realiseerde deze investering een return die in lijn ligt met het historische gemiddelde van Gimv.

Donderdagavond werd bekendgemaakt dat Gimv de banden met biotechbedrijf Ablynx definitief heeft doorgeknipt. Gimv en het door Gimv beheerde Biotech Fonds Vlaanderen verkochten eergisteren hun resterende participatie in het Belgische biotechbedrijf Ablynx. Deze succesvolle exit heeft een positieve impact van 3,8 miljoen EUR (0,15 EUR per aandeel) op het laatste gepubliceerde eigen vermogen van Gimv op 30 juni 2013. Over de gehele looptijd realiseerde deze investering een return die in lijn ligt met het historische gemiddelde van Gimv.