Belgacom rapporteerde over het eerste kwartaal van 2014 een groepsebitda (voor niet-recurrente elementen) van 412 miljoen EUR, of 6,6% lager dan in dezelfde periode van 2013.

Uitgezonderd eenmalige elementen kwam dit neer op -5.0%, een verbetering t.o.v. het voorgaande kwartaal, dat een ebitdadaling met 8,3% op like-for-likebasis te zien gaf.

KBC Securities handhaaft voor Belgacom een advies accumulate, met een koersdoel van 24 euro. De operationele resultaten van het telecombedrijf werden als solide ervaren.

Belgacom rapporteerde over het eerste kwartaal van 2014 een groepsebitda (voor niet-recurrente elementen) van 412 miljoen EUR, of 6,6% lager dan in dezelfde periode van 2013. Uitgezonderd eenmalige elementen kwam dit neer op -5.0%, een verbetering t.o.v. het voorgaande kwartaal, dat een ebitdadaling met 8,3% op like-for-likebasis te zien gaf. KBC Securities handhaaft voor Belgacom een advies accumulate, met een koersdoel van 24 euro. De operationele resultaten van het telecombedrijf werden als solide ervaren.