Hierbij moet rekening gehouden dat er in Japan vandaag nog wordt gefeest, zodat de meeste Japanse handelaren niet in de markt zijn. De verhandelde volumes zijn met andere woorden dun.

Voor een euro wordt vanmorgen 1,3294 dollar betaald, ten opzichte van een slotkoers van 1,3384 dollar vrijdagavond in New York. Ook toen was de handel al dun vanwege de nieuwjaarsviering.

Het is deze week op de eerste plaats uitkijken naar de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand december, die volgende vrijdag gepubliceerd worden.

Hierbij moet rekening gehouden dat er in Japan vandaag nog wordt gefeest, zodat de meeste Japanse handelaren niet in de markt zijn. De verhandelde volumes zijn met andere woorden dun. Voor een euro wordt vanmorgen 1,3294 dollar betaald, ten opzichte van een slotkoers van 1,3384 dollar vrijdagavond in New York. Ook toen was de handel al dun vanwege de nieuwjaarsviering. Het is deze week op de eerste plaats uitkijken naar de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand december, die volgende vrijdag gepubliceerd worden.