Anderzijds worden de macro-economische indicatoren in de Verenigde Staten steeds beter, wat de dollarkoers ondersteunt. Toch gebeurt er per saldo niet zo heel veel op de valutamarkten.

Vanmorgen kostte een euro in Tokio 1,3213 dollar, tegenover een slotkoers van 1,3214 dollar gisterenavond in New York. Woensdagavond werd de dollar 1,20% duurder.

Kuniyuki Hirai, manager foreign-exchange trading bij Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ Ltd, stelt vast dat de globale valutamarkten in een risk-off mode blijven, wat in het voordeel van de dollar speelt.

Anderzijds worden de macro-economische indicatoren in de Verenigde Staten steeds beter, wat de dollarkoers ondersteunt. Toch gebeurt er per saldo niet zo heel veel op de valutamarkten. Vanmorgen kostte een euro in Tokio 1,3213 dollar, tegenover een slotkoers van 1,3214 dollar gisterenavond in New York. Woensdagavond werd de dollar 1,20% duurder. Kuniyuki Hirai, manager foreign-exchange trading bij Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ Ltd, stelt vast dat de globale valutamarkten in een risk-off mode blijven, wat in het voordeel van de dollar speelt.