Meevallende resultaten kunnen het sentiment op Wall Street ondersteunen.

Twee problemen die de aandelenmarkten in belangrijke mate bezighouden - zijnde de Griekse schuldencrisis (en daarmee eurocrisis) en de Amerikaanse 'fiscal cliff' - zijn nu volgens Loef Technische Analyse in technische zin onder de aandacht gebracht.

Met het oog op de technische conditie van de beursindices op Wall Street gaat de regionale voorkeur uit naar de bedrijfssectoren in Europa.

Bijkomstig argument is volgens Loef Technische Analyse de euro die aan kracht ten opzichte van de Amerikaanse dollar lijkt te winnen.

Meevallende resultaten kunnen het sentiment op Wall Street ondersteunen. Twee problemen die de aandelenmarkten in belangrijke mate bezighouden - zijnde de Griekse schuldencrisis (en daarmee eurocrisis) en de Amerikaanse 'fiscal cliff' - zijn nu volgens Loef Technische Analyse in technische zin onder de aandacht gebracht. Met het oog op de technische conditie van de beursindices op Wall Street gaat de regionale voorkeur uit naar de bedrijfssectoren in Europa. Bijkomstig argument is volgens Loef Technische Analyse de euro die aan kracht ten opzichte van de Amerikaanse dollar lijkt te winnen.