Wat is de reden? Antwoord van Theodoor Gilissen Bankiers: een trendvolgend handelsplan. Zodra het korte termijn gemiddelde boven het lange termijn gemiddelde noteert biedt een daling van de koers onder het korte termijn gemiddelde een kans om laag te kopen.

Zodra de koers het korte termijn gemiddelde weer opwaarts passeert, is het moment van zwakte voorbij en wordt er een objectief koopsignaal gegeven.

De stijging maandag werd ingezet vanaf de bodem van eind maart, maar de slotkoers bleef beperkt tot onder het korte termijn gemiddelde, maar liet wel een bodempatroon zien.

Kortom, een stijging van de euro ten opzichte van de Amerikaanse dollar lijkt Theodoor Gilissen Bankiers slechts een kwestie van tijd.

Wat is de reden? Antwoord van Theodoor Gilissen Bankiers: een trendvolgend handelsplan. Zodra het korte termijn gemiddelde boven het lange termijn gemiddelde noteert biedt een daling van de koers onder het korte termijn gemiddelde een kans om laag te kopen. Zodra de koers het korte termijn gemiddelde weer opwaarts passeert, is het moment van zwakte voorbij en wordt er een objectief koopsignaal gegeven. De stijging maandag werd ingezet vanaf de bodem van eind maart, maar de slotkoers bleef beperkt tot onder het korte termijn gemiddelde, maar liet wel een bodempatroon zien. Kortom, een stijging van de euro ten opzichte van de Amerikaanse dollar lijkt Theodoor Gilissen Bankiers slechts een kwestie van tijd.