De BEL 20 presteerde iets minder sterk, hier bleef de winst beperkt tot bijna anderhalf procent. De sterkste stijger was uiteindelijk Solvay, dat de dinsdagsessie met een winst van afgerond 3% kon afsluiten. Ook Bekaert en GdF Suez lieten zich van hun beste zijde zien.

UBC, Ageas, KBC enzovoort volgden op een afstandje. Aan het andere einde van het spectrum staat Telenet, dat ondanks een positief advies van ING toch bijna 2,50% moet inleveren. Opvallend is dat de goudprijs vandaag eens te meer zwak gestemd blijft.

De BEL 20 presteerde iets minder sterk, hier bleef de winst beperkt tot bijna anderhalf procent. De sterkste stijger was uiteindelijk Solvay, dat de dinsdagsessie met een winst van afgerond 3% kon afsluiten. Ook Bekaert en GdF Suez lieten zich van hun beste zijde zien. UBC, Ageas, KBC enzovoort volgden op een afstandje. Aan het andere einde van het spectrum staat Telenet, dat ondanks een positief advies van ING toch bijna 2,50% moet inleveren. Opvallend is dat de goudprijs vandaag eens te meer zwak gestemd blijft.