De Dow Jones boekte een winst van bijna 500 punten of 6,84%. Daarmee bereikte de index opnieuw het niveau van 7775. De Nasdaq sloot 6,76% hoger, de S&P 500 boekte een winst van iets meer dan 7%.

Uiteraard was er heel wat te doen rond vandaag voorgestelde plan om de banksector te redden. Financieminister Timothy Geithner wil zo de probleemkredieten van de balansen van de banken halen.

De vraag is echter of dit plan wel kans op slagen maakt. Enkele vooraanstaande economen hebben al brandhout van het plan gemaakt. Het zou niet volstaan om de problemen op een adequate manier op te lossen.

De Dow Jones boekte een winst van bijna 500 punten of 6,84%. Daarmee bereikte de index opnieuw het niveau van 7775. De Nasdaq sloot 6,76% hoger, de S&P 500 boekte een winst van iets meer dan 7%. Uiteraard was er heel wat te doen rond vandaag voorgestelde plan om de banksector te redden. Financieminister Timothy Geithner wil zo de probleemkredieten van de balansen van de banken halen. De vraag is echter of dit plan wel kans op slagen maakt. Enkele vooraanstaande economen hebben al brandhout van het plan gemaakt. Het zou niet volstaan om de problemen op een adequate manier op te lossen.