De hulp kan weliswaar de pijn verzachten, maar volgens Lynn dreigt de patiënt verslaafd aan hulp achter te blijven. Tegen die achtergrond kan de remedie zelfs erger blijken dan de kwaal.

Lynn verwijst in dat verband naar het Griekse voorbeeld. De Grieken hangen al maandenlang aan de Europese levenslijn en van verbetering valt nog altijd niet veel te merken.

Lynn verwijst in dat verband naar het liedje 'Hotel California' van de Eagles: je kan er op eender welk moment outchecken, maar toch kan je het hotel niet verlaten. Of anders gezegd: de rente op Griekse staatsobligaties bedraagt nog steeds meer dan 11% en dat zegt volgens Lynn voldoende.

De hulp kan weliswaar de pijn verzachten, maar volgens Lynn dreigt de patiënt verslaafd aan hulp achter te blijven. Tegen die achtergrond kan de remedie zelfs erger blijken dan de kwaal. Lynn verwijst in dat verband naar het Griekse voorbeeld. De Grieken hangen al maandenlang aan de Europese levenslijn en van verbetering valt nog altijd niet veel te merken. Lynn verwijst in dat verband naar het liedje 'Hotel California' van de Eagles: je kan er op eender welk moment outchecken, maar toch kan je het hotel niet verlaten. Of anders gezegd: de rente op Griekse staatsobligaties bedraagt nog steeds meer dan 11% en dat zegt volgens Lynn voldoende.