Brandstofsystemen is alles wat te maken heeft met brandstofreservoirs en wat de brandstof naar carburator brengt: "We praten op de eerste plaats over een vervangingsmarkt, traditioneel wordt er in brandstofsystemen in metaal gewerkt. Plastics is echter in toenemende mate metaal aan het vervangen. In die zin investeren we met onze joint venture partner dus in een groeimarkt."

Er is zelfs sprake van dubbele groei, want de investering gebeurt in India en China. Erik De Leye: "We zitten met deze investering dus dubbel goed: het gebruik van plastics in brandstofsystemen zal blijven stijgen, terwijl we ook nog eens de groei in het Verre Oosten meepakken."

Over de toekomst van de farmadivisie wou De Leye niet meer kwijt dan dat er alleen werd beslist om een strategisch onderzoek uit te voeren. Concreet is daarover nog niets bekend.

Brandstofsystemen is alles wat te maken heeft met brandstofreservoirs en wat de brandstof naar carburator brengt: "We praten op de eerste plaats over een vervangingsmarkt, traditioneel wordt er in brandstofsystemen in metaal gewerkt. Plastics is echter in toenemende mate metaal aan het vervangen. In die zin investeren we met onze joint venture partner dus in een groeimarkt."Er is zelfs sprake van dubbele groei, want de investering gebeurt in India en China. Erik De Leye: "We zitten met deze investering dus dubbel goed: het gebruik van plastics in brandstofsystemen zal blijven stijgen, terwijl we ook nog eens de groei in het Verre Oosten meepakken."Over de toekomst van de farmadivisie wou De Leye niet meer kwijt dan dat er alleen werd beslist om een strategisch onderzoek uit te voeren. Concreet is daarover nog niets bekend.