Niettemin heeft Barco een hele gezonde balans en is het bedrijf van plan dit zo te houden. Bovendien zal de verdere aandacht van het management om de "operational excellence" nog te verbeteren, verder zijn vruchten afwerpen.

Voor de rest van 2009 verwacht hij ook dat de digitale cinemamarkt de omzetdaling zal blijven opvangen in andere markten, die momenteel te lijden hebben onder de economische crisis.

Van Zele kondigde ook aan dat Barco onlangs een doorlopende kredietfaciliteit van 85 miljoen euro heeft ondertekend bij banken waarmee het bedrijf een belangrijke relatie heeft. Deze overeenkomst verlengt de bestaande vervaldagen met twee en een half jaar.

Niettemin heeft Barco een hele gezonde balans en is het bedrijf van plan dit zo te houden. Bovendien zal de verdere aandacht van het management om de "operational excellence" nog te verbeteren, verder zijn vruchten afwerpen. Voor de rest van 2009 verwacht hij ook dat de digitale cinemamarkt de omzetdaling zal blijven opvangen in andere markten, die momenteel te lijden hebben onder de economische crisis.Van Zele kondigde ook aan dat Barco onlangs een doorlopende kredietfaciliteit van 85 miljoen euro heeft ondertekend bij banken waarmee het bedrijf een belangrijke relatie heeft. Deze overeenkomst verlengt de bestaande vervaldagen met twee en een half jaar.