De bekende columniste Audrey Kaplan kwam echter met een verrassende verklaring: het ergste zou in Europa achter de rug kunnen zijn, in tegenstelling tot wat iedereen denkt. Zij verwacht dat de situatie vanaf de tweede helft van dit jaar en in de loop van volgend jaar zal verbeteren.

Die verbetering mag op rekening van de Europese Centrale Bank geschreven worden, die de situatie steeds beter onder controle krijgt.

Steeds meer landen zijn volop bezig om hun financiële huishouding in orde te brengen, waarbij het mooi meegenomen is dat Ierland en Portugal meer tijd hebben gekregen om hun begroting onder controle te krijgen. Kaplan gelooft dan ook dat het slechts een kwestie van tijd is alvorens er opnieuw orde op zaken is gesteld binnen Europa.

De bekende columniste Audrey Kaplan kwam echter met een verrassende verklaring: het ergste zou in Europa achter de rug kunnen zijn, in tegenstelling tot wat iedereen denkt. Zij verwacht dat de situatie vanaf de tweede helft van dit jaar en in de loop van volgend jaar zal verbeteren. Die verbetering mag op rekening van de Europese Centrale Bank geschreven worden, die de situatie steeds beter onder controle krijgt. Steeds meer landen zijn volop bezig om hun financiële huishouding in orde te brengen, waarbij het mooi meegenomen is dat Ierland en Portugal meer tijd hebben gekregen om hun begroting onder controle te krijgen. Kaplan gelooft dan ook dat het slechts een kwestie van tijd is alvorens er opnieuw orde op zaken is gesteld binnen Europa.