Doll gaat er daarom van uit dat heel wat slecht nieuws al in de koersen verrekend zit. Hij baseert zich daarbij met name op de stijging van de olieprijs, die sinds het uitbreken van de crisis vlot 15 dollar hoger ging.

Dergelijke stijging lijkt Doll overdreven, vooral omdat er op geen enkel moment sprake is geweest van een onderbreking in de olietoevoer van het Midden-Oosten of de Perzische Golf.

Hij gelooft niet dat de situatie in het Midden-Oosten verder gaat verslechteren. Doll heeft daarom wat cylische aandelen aan zijn portefeuille toegevoegd en een aantal olieaandelen verkocht.

Doll gaat er daarom van uit dat heel wat slecht nieuws al in de koersen verrekend zit. Hij baseert zich daarbij met name op de stijging van de olieprijs, die sinds het uitbreken van de crisis vlot 15 dollar hoger ging. Dergelijke stijging lijkt Doll overdreven, vooral omdat er op geen enkel moment sprake is geweest van een onderbreking in de olietoevoer van het Midden-Oosten of de Perzische Golf. Hij gelooft niet dat de situatie in het Midden-Oosten verder gaat verslechteren. Doll heeft daarom wat cylische aandelen aan zijn portefeuille toegevoegd en een aantal olieaandelen verkocht.