Het tweede kamp gelooft daar geen bal van en zien de beurskoersen terugvallen tot ze weer overeenstemmen met de fundamentals onder de markt. Mohamed El-Erian, hoofdeconoom van PIMCO, heeft zonder ook maar één moment te moeten aarzelen het tweede kamp gekozen.

De beurskoersen zijn kunstmatig hoog en ze daar houden zal steeds moeilijker. De slagkracht van de centrale banken wordt namelijk steeds beperkter, hun inspanningen worden minder effectief. El-Erian gelooft niet in een Lehman-moment, maar de beurskoersen staan momenteel ver boven het niveau dat de politici kunnen afleveren.

Het tweede kamp gelooft daar geen bal van en zien de beurskoersen terugvallen tot ze weer overeenstemmen met de fundamentals onder de markt. Mohamed El-Erian, hoofdeconoom van PIMCO, heeft zonder ook maar één moment te moeten aarzelen het tweede kamp gekozen. De beurskoersen zijn kunstmatig hoog en ze daar houden zal steeds moeilijker. De slagkracht van de centrale banken wordt namelijk steeds beperkter, hun inspanningen worden minder effectief. El-Erian gelooft niet in een Lehman-moment, maar de beurskoersen staan momenteel ver boven het niveau dat de politici kunnen afleveren.