Of de oplossing die Bernanke aanreikte, het bijna eindeloos drukken van geld dat vervolgens in het financieel systeem werd gepompt, de juiste was, wordt echter betwijfeld. De wereld zit opgezadeld met een berg schulden die bijna niet meer weg te werken is.

De enige oplossing zal uiteindelijk het aanslaan van ons spaargeld zijn. Er is meer chaos op komst als gevolg van roekeloos gedrag centrale banken, zo waarschuwt de Amerikaanse ex-politicus Ron Paul. Onder andere Marc Faber en Jim Rogers hebben al soortgelijke waarschuwingen de wereld ingestuurd.

Of de oplossing die Bernanke aanreikte, het bijna eindeloos drukken van geld dat vervolgens in het financieel systeem werd gepompt, de juiste was, wordt echter betwijfeld. De wereld zit opgezadeld met een berg schulden die bijna niet meer weg te werken is. De enige oplossing zal uiteindelijk het aanslaan van ons spaargeld zijn. Er is meer chaos op komst als gevolg van roekeloos gedrag centrale banken, zo waarschuwt de Amerikaanse ex-politicus Ron Paul. Onder andere Marc Faber en Jim Rogers hebben al soortgelijke waarschuwingen de wereld ingestuurd.