De Cypriotische president Nicos Anastasiades verklaarde in een interview met de Zweedse zender TV4 het gevoel te hebben dat het parlement de deal zal afwijzen, deze zou namelijk indruisen tegen de belangen van het land. De kleine toegeving die Europa deed, zou weinig verschil maken.

Er is geen plan B voor Cyprus, zo verklaarde de Franse president Hollande in de loop van de dag, we bevinden ons nu in de afwerking van plan A en alle betrokken partijen zullen hun verantwoordelijkheid moeten opnemen. Hoe het nu verder moet, weet voorlopig niemand.

De Cypriotische president Nicos Anastasiades verklaarde in een interview met de Zweedse zender TV4 het gevoel te hebben dat het parlement de deal zal afwijzen, deze zou namelijk indruisen tegen de belangen van het land. De kleine toegeving die Europa deed, zou weinig verschil maken. Er is geen plan B voor Cyprus, zo verklaarde de Franse president Hollande in de loop van de dag, we bevinden ons nu in de afwerking van plan A en alle betrokken partijen zullen hun verantwoordelijkheid moeten opnemen. Hoe het nu verder moet, weet voorlopig niemand.