ABN Amro ging uit van een bedrijfsresultaat van €1 miljoen.

Dit negatieve bedrijfsresultaat is voornamelijk te danken aan de kostenoverschrijdingen bij het project A15 Maasvlakte-Vaanplein.

Gesprekken met de opdrachtgever hebben nog niet geleid tot een bevredigende uitkomst. Ballast Nedam heeft voorzieningen getroffen, maar het exacte bedrag werd niet vrijgegeven.

De totale omvang van het A-15 project komt uit op €1,5 miljard. Hiervan komt €500 miljoen voor rekening van Ballast Nedam. Het project loopt tot eind 2015. ABN Amro heeft een advies verkopen.

ABN Amro ging uit van een bedrijfsresultaat van €1 miljoen. Dit negatieve bedrijfsresultaat is voornamelijk te danken aan de kostenoverschrijdingen bij het project A15 Maasvlakte-Vaanplein. Gesprekken met de opdrachtgever hebben nog niet geleid tot een bevredigende uitkomst. Ballast Nedam heeft voorzieningen getroffen, maar het exacte bedrag werd niet vrijgegeven. De totale omvang van het A-15 project komt uit op €1,5 miljard. Hiervan komt €500 miljoen voor rekening van Ballast Nedam. Het project loopt tot eind 2015. ABN Amro heeft een advies verkopen.