Hij verwacht dat de koersen op de beurs van Wall Street met maar liefst 40% kunnen dalen. We bevinden ons namelijk in een volledig kunstmatige omgeving die wordt gekenmerkt door nulrentes en door inkopen op grote schaal door de centrale banken van staatsobligaties.

De waarderingen en het sentiment op de meeste beurzen is zo scheefgetrokken dat Spitznagel de beleggers het advies geeft om zo snel mogelijk de zijlijn op te zoeken. De signalen die de markt uitzendt stemmen overeen met die tijdens alle vroegere historische toppen opgetekend werden.

Hij verwacht dat de koersen op de beurs van Wall Street met maar liefst 40% kunnen dalen. We bevinden ons namelijk in een volledig kunstmatige omgeving die wordt gekenmerkt door nulrentes en door inkopen op grote schaal door de centrale banken van staatsobligaties. De waarderingen en het sentiment op de meeste beurzen is zo scheefgetrokken dat Spitznagel de beleggers het advies geeft om zo snel mogelijk de zijlijn op te zoeken. De signalen die de markt uitzendt stemmen overeen met die tijdens alle vroegere historische toppen opgetekend werden.