In eigen land kijken we op de eerste plaats uit naar de cijfers van Agfa-Gevaert en naar die van Belgacom. Met onder andere Alcatel-Lucent, Sanofi-Aventis, WPP, Beter Bed, BinckBank en ENI staan er toch nog een paar interessante namen op de agenda.

Wall Street kreeg gisteren nog de resultaten van enkele grote bedrijven te verwerken, maar vandaag is de agenda opnieuw vrijwel leeg. Toch zijn de cijfers van Chevron, Aon, Duke Energy, Cummins, Sun Microsystems en Electronic Arts de moeite van het vermelden waard.

In eigen land kijken we op de eerste plaats uit naar de cijfers van Agfa-Gevaert en naar die van Belgacom. Met onder andere Alcatel-Lucent, Sanofi-Aventis, WPP, Beter Bed, BinckBank en ENI staan er toch nog een paar interessante namen op de agenda. Wall Street kreeg gisteren nog de resultaten van enkele grote bedrijven te verwerken, maar vandaag is de agenda opnieuw vrijwel leeg. Toch zijn de cijfers van Chevron, Aon, Duke Energy, Cummins, Sun Microsystems en Electronic Arts de moeite van het vermelden waard.