Met Delhaize (morgen) wordt het toch weer een interessante week wat de rapportering van BEL 20-bedrijven betreft. Vanavond mogen we ook de cijfers van Omega Pharma niet vergeten.

Daarnaast zijn er nog een paar kleinere Belgische ondernemingen (onder andere IRIS) die de cijfers nog niet hebben bekendgemaakt.

Op Europees vlak hebben we de belangrijkste resultaten inmiddels wel, maar toch zijn de cijfers van de Britse verzekeraar Standard Life vandaag de moeite waard. In de Verenigde Staten staat er niets bijzonders op de agenda.

Met Delhaize (morgen) wordt het toch weer een interessante week wat de rapportering van BEL 20-bedrijven betreft. Vanavond mogen we ook de cijfers van Omega Pharma niet vergeten. Daarnaast zijn er nog een paar kleinere Belgische ondernemingen (onder andere IRIS) die de cijfers nog niet hebben bekendgemaakt. Op Europees vlak hebben we de belangrijkste resultaten inmiddels wel, maar toch zijn de cijfers van de Britse verzekeraar Standard Life vandaag de moeite waard. In de Verenigde Staten staat er niets bijzonders op de agenda.